Introduktion 
Plan B, ett särband med dåliga skämt och töntig musik, ja man kan beskriva dem på många sätt, men det är precis så det ligger till, de är ett band som gör det de känner för, "det blir roligare så", säger Alex när han intervjuar sig själv till introduktionen på deras nya hemsida. Här är en liten sammanfattning hur hela den här katastrofen kom till...

 2002 - En underbar katastrof  
Under åren 2001-2002 bestämde sig Alex, Jack, Chris och Per att de skulle starta ett band, under den här tiden hade bandet ingen utrustning, men allt efter som tiden gick så fick dom snart ihop allt de behövde för att åtminstone spela musik. Sång fick vänta tills de hade löst problemet med mickarn. Det så kallade "bandet" hette under den här tiden Four-Play 69 och spelade endast covers. Tills chansen kom år 2003.

 2003 - Dubbelt upp med Melodifestivalen 
Det var vår och Alex och Chris fick en uppgift av deras musiklärare, de skulle göra en låt till skolans Melodifestival, så de satte sig ned en lördag och på två timmar skrev de ihop en liten text till en vanlig pop slinga. Med utan några alls förhoppningar att det skulle gå någonvart. Bidraget kom tyvärr tvåa med 2 poängs skillnad. Men det utgjorde starten till deras framtid.

Efter en tid nära årskiftet så fick bandet äntligen tag i mickar, de började skissa ned lite idér till låtar och vad bandet skulle spela för sorts musik. Bandet enade sig om att de skulle spela/skriva om det de kände för, därmed var bandet ett faktum, de skulle bli ett någon sorts av bland band.

 2004 - Pop eller punk? 
Under våren år 2004 började bandet skriva låtar, bandet hade lite problem om vad deras såkallade" album" skulle vara för musikstil. Då Alex och Jack kände för mer Poppig stil och Chris och Per kände för lite hårdare Punkstil. Efter ett tag så bestämdes det att det första albumet skulle vara lite mer pop än deras andra album. Då var det bestämt, Alex och Jack började skriva låtar med poppiga melodier och halv punkiga influenser. Med hopp om att någon skulle gilla dem.

Under den här tiden, kom också Plan B i kontakt med bandet
Desario, med hjälp av dem så fick Plan B information om hur de skulle kunna skapa en hemmastudio, nu kom deras chans att spela in albumet på riktigt. Albumet blev döpt till" Tjejer och sånt" och den skulle ge tinnitus till massvis med människor, på det här sättet skulle folket bli svagt och Plan B kanske skulle lyckas ta över världen!

 2005- Äntligen klara med skiten!  
Den första januari så försvann bandets "deadline" och albumet blev åter försenat i 3 månader, men i mars gjorde bandet äntligen färdigt albumet samt spelade in en "hemma" musikvideo med "Sista Chansen Är Nu".

 Framtiden? 

Efter skivorna "Tjejer och sånt" så ska nog bandet ta det lite lugnt och kanske börja jobba på deras andra album. Önska dem lycka till!