Tjejer och sånt...  


Sista chansen är nu
Det var den första låten jag skrev till det "nya" bandet Plan B,
vi hade många versioner av den men vi bestämde oss för en mer´poppig version, den är ganska simpel, jag är nöjd med allt förutom refrängen, fast nu när man har lärt sig den, så är det svårt att komma på något nytt, så den förblir som den är.
- Alex

Den gamla goa låten! En av favoriterna på albumet. Jag gillar stämmorna i versen och den lilla "gitarrgrejen".
- Jack


Jag vill vara där du är
Skriven på två timmar på en lördag, jag fick ett uppdrag av min musiklärare att skriva en låt till skolans melodifestival, om jag inte skrev skulle det inte bli av. Med den press som jag fick så var jag tvungen att lägga ner lite tid på en lördag. Den största inspirationen till låten var nog "Green Day".
- Alex

Jag hatar den här låten!
- Chris

Fotspår i sanden
Andra låten som skrevs till albumet, den var först helakustisk och väldigt långsam, men det kändes som att det inte var rätt känsla till låten, så vi la till elgitarrer och en snygg "chorus" distad introslinga.
- Alex

Jag tycker detta är en bra låt. Skönt gitarr intro som Alex och jag jobbade fram för nästan ett år sedan. Jag gillar också sticket väldigt mycket.
- Jack

Skrik så jag hör (Desario cover)
Jag vill tacka Desario för att de låter oss göra en tribut cover.
Det vi har gjort med låten är att vi har ändrat tempot och lite små ändringar i intro och outro.
- Alex

Trumintrot är en hyllning till Henke från Desario. Det är Henkes intro från Desarios "Här & Nu" som jag använder där. Hoppas han är okej med det!
- Jack

Flickan i Vagn 22
Gyllene Tider stuk över hela låten, jobbig att spela och sjunga live, texten är simpel vilket jag gillar (har svårt att lära mig texter).
- Alex

Jag gillar trumkompet i den här. Det är skönt.
- Jack

Jag går ut en stund
Smörig låt och jag är kär i min egna refräng, jag gillar verkligen att sjunga refrängen. Låten är en ganska fin låt som i slutet går in till en mer starkare refräng med lite fler gitarrer.
- Alex